Позоришна представа "Ми чекамо бебу"

Позоришна представа

Позоришна представе „Ми чекамо бебу“ позоришта „Бата Булић“ из Петровца на Млави, коју је по тексту Стевана Копривице режирао Милош Јагодић.

То стање је заиста „друго“, а то значи потпуно померено из нормале, код свих ликова који дефилују нашом сценом. Свако на свој начин, из сопственог карактера, из сопствених жеља и страхова, доживљава долазак новог живота. А тај Нови Живот је покретач читавог низа комичних ситуација, он нам осветљава галерију необичних, јарко обојених ликова, даје убрзање и замајац радњи, подиже температуру и узбуђење у сваком јунаку. Ово је представа која нема никаквих претензија да се бави дневном политиком или дневно актуелним проблемима, она покушава да каже нешто о свакоме од нас када се нађемо пред најлепшом и најузбудљивијом ствари на свету – рођењем детета.

Глумци петровачког позоришта и овом представом одушевљавају публику широм Србије, а главне улоге у овом комаду поверене су младима, Саши Радивојевићу и Милици Цицовић која је дебитовала са 14 година.

Поред поменутих глумаца у комаду играју још Милица Илић, Јелена Јанаћковић, Сузана Станковић, Мирослав Живадиновић, Миодраг Лукић и још један дебитант, Јован Ивковић.

20.октобар 2017. 20:00ч.  Цена улазнице 300 динара